Mobilnost

Mobilnost

Većina zaposlenih danas je mobilna i veliki dio svog radnog vremena provode na terenu. Mobilni telefoni omogućuju da djelatnici budu dostupni u svakom trenutku, ali to značajno povećava troškove pogotovo kada se nalaze izvan matične države. 

Svojim rješenjima za mobilnost proširujemo funkcionalnosti poslovne telefonije (npr. interni imenik, glasovna pošta) i nudimo Vam mogućnost upravljanja troškovima mobilne radne snage (kontrola odlaznih i dolaznih poziva).

Tvrtke se danas suočavaju sa teškom ekonomskom situacijom, agresivnom konkurencijom i krhkom lojalnošću kupaca te demografskim promjenama. Tvrtke traže načine da pridobiju i zadrže kupce bržim odgovaranjem na upite, boljom uslugom te boljim procesima. Zato su potrebna rješenja koja omogućuju da odgovarajući ljudi budu uvijek na raspolaganju i u mogućnosti donositi brze odluke. Za takvo što potrebno je imati odgovarajuće informacije i komunikacijske mogućnosti na dohvat ruke, u svako doba.

Avaya rješenja za mobilnu radnu snagu pružaju korisnicima komunikacijske alate koji im trebaju radi postizanja produktivnosti i dostupnosti djelatnika bez obzira gdje se nalaze i bez obzira koji komunikacijski uređaj koriste. Tako korisnici mogu raditi korištenjem mobilnog, kućnog ili uredskog telefona, PC-a ili tablet računala te tako pružiti bolju uslugu kupcima i postići brže donošenje odluka. Ovo rješenje jednostavno je za uporabu te za Vam može omogućiti da:

  • Ne propustite važan poziv - poziv na Vaš uredski telefon istovremeno može zvoniti na do tri različita uređaja uključujući mobilne telefone
  • Prebacuje se sa uređaja na uređaj - koristite uređaj koji najviše odgovara tom trenutku, ali uz istu funkcionalnost kakvu imate u uredu (glasovna pošta, prisustvo, konferencijski pozivi i dr.).
  • Djelatnici imaju siguran pristup kroz bežičnu mrežu svim aplikacijama, kolegama i kolaboracijskim alatima.