Korisnička podrška

Učinkoviti servis i stručna tehnička pomoć bitan su segment poslovanja tvrtke STORM Informatika. Pružanjem cjelovite i kontinuirane sistemske podrške pružamo korisnicima stručnu podršku kako bi unaprijedili svoje poslovanje korištenjem naših proizvoda i rješenja. Efikasnom i jednostavnom dojavom problema, korisnici dobivaju brzu i kvalitetnu korisničku podršku u otkrivanju i rješavanju problema. Prijava problema i detaljno evidentiranje s naše strane, korisniku služi za dobivanje informacija o načinu najbržeg nastavka rada i rješavanja problema.

Kvalitetnom organizacijom pružanja usluga održavanja i implementacije, automatski se prosljeđuju upiti prema dežurnim ili zaduženim stručnjacima za vezani problem/projekt. Sustav prima prijave i prati zahtjeve iz područja:

  • Prijave kvarova (bez obzira radi li se o opremi pokrivenoj ugovorom o održavanju, garancijom ili se održavanje obavlja po pozivu)
  • Zahtjevi za izmjenama na postojećoj opremi
  • Zahtjevi za isporukama nove opreme

Sustav prijave i praćenja zahtijeva upis korisničkog imena i lozinke. Nakon upisa sustav vas dovodi do tri osnovna izbornika: Browse Projects, Find Issues i Create New Issue.

  • Browse Projects: omogućuje pregledavanje vaših upita prema STORM Informatici i status njihove izvedbe.
  • Find Issues: služi za pretraživanje upita s izborom kategorija za pretraživanje, pojmovima i drugim podacima koji bi mogli olakšati pretraživanje.
  • Create New Issue: izbornik koji služi za otvaranje novih zahtjeva od strane korisnika. Svaki zahtjev sadržava osnovna polja koja se moraju ispuniti, poput kratkog opisa kvara, o kojoj se opremi radi i o važnosti/hitnosti zahtjeva. Dopunski dio koji nije nužno ispuniti su dodatne informacije koje bi mogle koristiti u rješavanju prijavljenog problema.

Radno vrijeme Tehničkog odjela STORM Informatike je od ponedjeljka do petka od 08:00 do 16:00 sati. Zaprimanje prijave kvarova i intervencija odvijaju se u radno vrijeme osim ukoliko postoji ugovor o održavanju koji omogućuje korisnicima prijavu kvarova i intervenciju van radnog vremena.

U slučaju da niste registrirani korisnik molimo javite se na Turn on JavaScript!