Što radimo

Poslovni smo partner u projektiranju i izgradnji ICT rješenja, IP telefonija i kontaktnih centara te našim klijentima nudimo rješenja koja će osnažiti i profilirati njihovo poslovanje i izgraditi poslovne odnose.

Od 1989. godine pomažemo poduzećima da poboljšaju svoju komunikaciju, organizaciju, učinkovitost i poslovnu uspješnost. Zbog brzih promjena i zahtjevnosti ovoga segmenta tržišta, moramo ići u korak sa svjetskim informacijsko-komunikacijskim tehnologijama te sukladno trendovima svjetskog tržišta, redovno radimo na proširenju kruga svojih poslovnih partnera, kako bi korisnicima ponudili najnovije tehnologije i rješenja. Kao pouzdan partner kojega je tvrtka Avaya izabrala za suradnju i razvoj njihovog širokog portfelja proizvoda iz područja IP i PBX komunikacijskih rješenja, kontaktnim centrima i sustavima aplikacija, nudimo rješenja koja u potpunosti mogu podržati zahtjeve i potrebe korisnika i pružiti im sigurnost i pouzdanost.

Ističemo napredna komunikacijska rješenja usmjerena na mobilnost i virtualizaciju poslovanja čime korisnicima pružamo veću efikasnost rada i smanjenje troškova poslovanja; većom dostupnosti zaposlenika, bržim protokom informacija i bržim donošenjem odluka.

Svoju prepoznatljivost osigurali smo proaktivnom suradnjom s korisnicima i ulaganjem u naš najvažniji resurs - naš tim ljudi. Našim zaposlenicima pružamo educiranje prema zahtjevima standarda, a sve kako bi osigurali kvalitetu u svakom koraku poslovanja. Naši klijenti su uspješne tvrtke iz Hrvatske i regije koje dolaze iz raznih sektora djelatnosti, gdje smo posebice ponosni na uspješno odrađene projekte u hotelijerskom sektoru.

U današnjem brzo rastućem ekonomskom okruženju promjene su stalne, a naša misija je usmjerena prema budućnosti gdje odgovaramo naprednim tehnologijama i rješenjima predviđajući potrebe i zahtjeve tržišta. Ovo doba donijelo je revolucionarne promjene, a mi smo svojim iskustvom u savjetovanju, integraciji i održavanju cjelovitih ICT i aplikativnih rješenja predstavili svoj široki spektar objedinjenih informacijsko-komunikacijskih poslovnih rješenja i usluga.

Od 2011. godine STORM Informatika je jedna od članica STORM Grupe. Udruženjem s ostalim članicama grupacije svojim korisnicima nudimo kvalitetniju uslugu udružujući kompetencije svih tvrtki članica i integrirajući komplementarne tehnologije kako bi korisnicima pružili jedinstvenu, zaokruženu uslugu i rješenja.

"U središtu Vaših potreba"