Udobnost

Poruke

a) Personalizirana poruka dobrodošlice i poruka sa recepcije

Ovo su dva alata koje koristi recepcija. Prvi alat personalizira poruku dobrodošlice gostu na njegovu materinjem jeziku te ispisuje njegovo ime na pozdravnom zaslonu. Drugi alat omogućuje recepciji slanje bilo koje poruke gostu dok je odsutan iz sobe.

b) Grupne poruke sa recepcije

Recepcija može poslati poruku na grupu soba prema stupnju važnosti poruke. Ukoliko je poruka od visoke važnosti ona se odmah prikazuje gostu na TV-u te gost na zaslonu potvrđuje da je poruku pročitao.

Kontrola temperature i svjetla

Naš sustav omogućava kontrolu sobne temperature i rasvjete preko TV-a. To se ostvaruje povezivanjem PowerTV sustava s Micromaster sustavom inteligentnih soba koji upravlja klimom i rasvjetom.

Pregled računa-View Bill

Gost može putem TV-a pogledati svoj račun, u bilo koje vrijeme boravka u hotelu. Prikazuje se svaka stavka koja tereti račun sobe uključujući i kupovinu preko TV-a (filmovi, Internet, naručivanja u sobu i sl.). Ova funkcija je povezana sa hotelskim softverom.

Buđenje

Svaki gost može na TV-u postaviti buđenje. U željeno vrijeme TV će se upaliti i pojaviti će se alarm buđenja ili glazba ovisno o postavkama koje odredi hotel.

Express Check-out

Zašto ne ubrzati odjavu gosta omogućavajući mu da to obavi putem TV-a i izbjegne gužvu na recepciji? Funkcija je jednostavna i pouzdana, a gostu se tereti kreditna kartica putem veze sa hotelskim softverom.

Roditeljska kontrola

Roditeljska kontrola se aktivira na recepciji prilikom prijave gosta ili u bilo koje vrijeme na njegov zahtjev. Ova funkcija onemogućava maloljetnicima da pristupaju sadržaju za odrasle i/ili Internetu. Gost ima mogućnost aktivirati ili deaktivirati neodgovarajući sadržaj direktno na TV putem posebnog menija.

Svjetsko vrijeme

Gost ima pristup informacijama o lokalnom vremenu kao i vremenu u bilo kojoj od 24 vremenskih zona.

Vijesti i vremenska prognoza

Ove funkcije koriste RSS tehnologiju kako bi gost na vrijeme dobio vijesti iz svijeta, vremensku situaciju u gradu gdje boravi kao i na drugim kontinentima.

Naručivanje iz sobe

Gost može preko TV-a naručiti hranu u sobu odabirući neki od jelovnika prikazanih na zaslonu. Na sličan način poput naručivanja hrane gost može zatražiti da se pokupi prljavo rublje ili prtljaga kao i naručiti taxi preko concierga.