Zabava

Filmovi na zahtjev

Zabava započinje onda kada gost to zaželi. Sve funkcionira poput kućnog DVD-a. Sadržaj je potpuno digitalan te je moguće film pokrenuti, zaustaviti, premotavati, vraćati unazad, ponovno pokretati ukoliko to gost želi. Standardni paket filmova uključuje 30 novih hollywoodskih naslova ili 120 naslova u tzv. Premium paketu.

Internet

a) Navigacija preko TV-a i e-mail

Ova usluga omogućuje gostu surfanje Internetom te pregledavanje elektroničke pošte preko TV-a korištenjem daljinskog upravljača ili bežične tipkovnice. Pretraživač je dizajniran posebno za navigaciju preko televizora te podržava Flash i Java tehnologije. Na raspolaganju je i zoom opcija kako bi korisnik mogao povećati web stranicu za optimalno pregledavanje. Ova usluga ne omogućuje skidanje file-ova ili otvaranje privitaka.

b) Laptop connectivity

Hotelski gosti mogu se spojiti na Internet i sa svojim laptopom ili pametnim telefonom. Ova usluga namijenjena je poslovnim gostima, grupama, sudionicima konferencije, ali i turistima koji ne mogu bez Interneta za vrijeme svoga putovanja. Gost se može spojiti žičano ili bežično s bilo kojeg mjesta u hotelu.

TV

a) Distribucija TV kanala putem Internet Protokola

Korištenjem ove IP tehnologije opće poznate pod nazivom IPTV, distribucija TV kanala se vrši kroz podatkovnu mrežu bez potrebe za tradicionalnim coax kabliranjem. Rezultat je visoka kvaliteta slike bez smetnji, veći broj TV kanala, višejezično emitiranje te dinamički meni podijeljen prema tematskim kanalima ili jezicima. IPTV je postao standard među najboljim svjetskim hotelima.

b) Satelitski (DVB-S), zemaljski digitalni (DVB-T) ili analogni kanali

Naša distribucija TV kanala jamči prijem svih željenih stranih kanala (uključujući i kodirane kanale), kao i lokalnih, privatnih ili javnih digitalnih ili analognih kanala. Podržani su DVB-S, DVB-T, DVB-C i analogni standardi.

c) Personal Video Recorder (PVR)

PVR je snimač koji se može programirati putem sučelja na televizoru. PVR je istovremeno sofisticiran i jednostavan za upotrebu. Gosti koji žele pogledati program koji je emitiran u vrijeme dok nisu bili u sobi mogu sadržaj snimiti te ga pogledati po povratku u sobu.

d) Electronic TV Programme Guide (EPG)

Putem ovoga sučelja gost se može konzultirati o TV programu te pogledati preview trenutnog programa u prozorčiću na zaslonu. U kombinaciji sa PVR-om omogućuje se snimanje programa.

Glazba na zahtjev

Glazba na zahtjev nudi gostu mogućnost slušanja 1.500 pjesama kategoriziranih prema izvođaču, vrsti ili play listi kreiranoj od strane gosta. Player podržava start, pauza i stop funkcije, upravljane putem daljinskog upravljača TV-a.

Radio

Ova usluga nudi široku listu stranih i domaćih radio postaja prilagodljivu geografskoj lokaciji hotela i strukturi gostiju. Sustav podržava zemaljske, satelitske kao i Internet radio postaje.

Igre

Gost ima na raspolaganju desetak video igara. Uglavnom su to igre kartama ili strateške igre koje uključuju Black Jack, Poker, Backgammon i Sudoku. Igre predstavljaju alternativu za ostale načine zabave koje naš sustav nudi.