STORM Grupa

Od 2011. godine STORM Informatika je jedna od članica STORM Grupe. Udruženjem s ostalim članicama grupacije, svojim korisnicima nudimo kvalitetniju uslugu udružujući kompetencije svih tvrtki članica i integrirajući komplementarne tehnologije kako bi korisnicima pružili jedinstvenu, zaokruženu uslugu i rješenja.

STORM Grupa jedan je od vodećih sistem integratora na hrvatskom IT tržištu. Osnovana s ciljem integracije tehnologija, diferencijacije i diverzifikacije ponude na tržištu. Grupaciju čine tvrtke: STORM Computers, Supranet, STORM Informatika, O2, Proaxis i STORM ICT.

Svaka tvrtka članica grupacije je specijalizirana za određeno područje, a zajedno čine cjelinu koju odlikuje zaokružena usluga po principu "ključ u ruke". Već sada smo prepoznati kao vodeći integrator različitih specijaliziranih sustava, a daljnji cilj nam je osnažiti poziciju tehnološkog lidera i inovatora u području našeg djelovanja. Tvrtke članice STORM Grupe posljednjih nekoliko godina uspješno posluju na domaćem tržištu i nude široki spekar roba i usluga. Primjena stručnih znanja 150 certificiranih zaposlenika tvrtke u pružanju profesionalnih servisa i podrške (projektiranje, konzalting, instalacije, nadzor, održavanje i edukacija) osigurava korisnicima jednostavno i učinkovito poslovanje.

Suradnjom i razmjenom znanja s vodećim globalnim tehnološkim tvrtkama, liderima u ovom području djelovanja, nastojimo biti pouzdan partner regionalnom gospodarstvu, uz stalno ulaganje u edukaciju zaposlenika i razvoj inovativnih informacijsko komunikacijskih rješenja. To potvrđuje preko 150 certifikata globalnih partnera dodijeljenih našim zaposlenicima. Naši visokoškolovani zaposlenici u procesu su neprestanog usvajanja novih znanja i tehnologija te takvim pristupom redovitog usavršavanja održavamo korak s rastućim svjetskim trendovima.