Informiranost

Hotelske informacije

PowerTV uvodi Hotel Magazine koji na najefikasniji način predstavlja hotel i njegove usluge te time povećava prodaju usluga. Hotel Magazine može sadržavati više od sto višejezičnih info stranica skrojenih po želji hotela. One mogu obuhvaćati informacije o telefonskim brojevima, hotelskom osoblju, restoranima, barovima, wellnessu, trgovinama te ostalim sadržajima u hotelu.

Oglašavanje i sponzorirane stranice

City Magazine je interaktivni vodič koji daje gostu informacije o obližnjim muzejima, izložbama, restoranima, noćnom životu kao i dostup do sponzoriranih stranica gdje se reklamiraju sportska oprema, hi-tech, moda, automobili, luksuzna roba i dr.

Konferencijske usluge

Naše osoblje u mogućnosti je kreirati posebne informacijske stranice za pojedinu konferenciju u Vašem hotelu. Sadržaj obuhvaća glavne značajke konferencije, agendu, registraciju sudionika, itd. Pored navedenog moguće je uspostaviti i videokonferencijski kanal kojem putem TV-a u sobi mogu pristupiti samo osobe koje su za to autorizirane.

Baner

Hotelsko osoblje može putem pomične trake na televiziji (banera) najavljivati promocije unutar kuće ili slati bilo koju drugu obavijest. Tekst je vidljiv na svim televizijama u hotelu.

Anketa za goste

Anketu o zadovoljstvu gosta moguće je popuniti preko sučelja na TV-u u elektronskom obliku. Rezultati ankete se proslijeđuju hotelskom menadžmentu.