Partneri

...su temelj uspješnog poslovanja!

Naši najvažniji partneri su:

Aerohive Networks

Aerohive Networks najbrže je rastući svjetski proizvođača profesionalne WiFi opreme, danas predstavlja tržišnog lidera u novim i inovativnim pristupima upravljanja IT mrežnim rješenjima.

Specifičnost Aerohive infrastrukture je tzv. infrastruktura bez kontrolera. S obzirom na mrežu bez centralnog kontrolera, omogućen je dizajn infrastrukture sa malom latencijom na svim lokacijama, pravim L2/L3 roamingom te je izbačena jedinstvena točka kvara koja postoji u sustavima sa centraliziranim kontrolerom. U slučaju nedostupnosti sustava konfiguracije i upravljanja – Aerohive mrežna infrastruktura radi bez prekida i utjecaja na rad krajnjih korisnika.

Allied Telesis

Allied Telesis je svjetski lider u pružanju IP/Ethernet mrežnih rješenja na globalnom tržištu, a njihova oprema je u Hrvatskoj među vodećima u sektoru.

Avaya

Avaya je priznata i prepoznata kao vodeći brand u ovim područjima:

- Objedinjene komunikacije i poslovna telefonija, Kontaktni centri, Enterprise messaging, Audio konferencije, Održavanje opreme

STORM Informatika je Avaya Sapphire partner u Hrvatskoj.

Brand Embassy

Brand Embassy softver za korisničku podršku stvoren kako bi pomogao tvrtkama u direktnoj komunikaciji putem digitalnih kanala komunikacije sa korisnicima digitalnih kanala. Integracijom svih digitalnih kanala kao što su live chat, e-mail i društvene mreže u jednu platformu tvrtkama se omogućuje brža i jednostavnija komunikacija.

Eaton Powerware

Powerware, marka Eaton Corporation predstavlja paletu rješenja neprekidnog napajanja (UPS) i zaštitu od strujnog udara, u rasponu od zaštite pojedinačnih računala do zaštite velikih data centara. Brand također uključuje DC proizvode za IT i telekomunikacijske sustave.

Hewlett-Packard

Hewlett-Packard Company (HP) jedna je od najvećih tehnoloških kompanija svijeta. Korisnicima nudimo provjerena HP rješenja: kompjutere, radne stanice, poslužitelje, rješenja za pohranu podataka, mrežna te rješenja za ispis.

HSNM

HS Network Manager je hot spot rješenje. Omogućuje registraciju na WiFi sustav putem različitih uređaja (računala, pisači, tableti), preglednika, društvenih mreža te nudi pregršt marketinških funkcionalnosti.

Jabra

Jabra bežične slušalice korisnicima pružaju potpunu slobodu; slušalice koje otklanjaju buku, omogućujući vam da blokirate neželjeni pozadinski zvuk; slušalice s visokom razlučivostima, omogućuju primateljima zvuka da vas čuju kristalno čistom; dok vam najsuvremenije sportske slušalice za praćenje fitnesa pomažu da ostvarite osobni maksimum. Svaki Jabra proizvod pomaže vam čuti više, učiniti više i biti više. S Jabrom dobivate najbolji proizvod na tržištu.

Juniper Networks

Juniper Networks jedan je od vodećih proizvođača mrežne opreme i usluga. Proizvodi i rješenja tvrtke Juniper Networks sinonim su za snažnu zaštitu i povećanu razinu sigurnosti informatičkih sustava.

MedCRM

MedCRM je softversko rješenje koje pojednostavljuje procese te upravlja odnosima i interakcijama s klijentima u medicinskim ustanovama.

MedCRM je sustav upravljanja s postojećim i budućim pacijentima / klijentima poliklinike, a obuhvaća podatke koji se mogu prikupljati kroz Call centar iz različitih komunikacijskih kanala (telefon, e-mail, live chat, socijalne mreže itd). Pored klasičnih CRM funkcionalnosti, u medCRM su inkorporirane i posebne medicinske funkcionalnosti kakve se ne mogu pronaći kod generičkih CRM rješenja, što ovo rješenje čini jedinstvenim na tržištu. Inovativno poslovno rješenje za medicinske ustanove.

Microsoft

Registrirani smo Microsoft partner, svojim korisnicima nudimo isporuku i implementaciju Microsoft programskog rješenja. Svoj razvoj aplikacija temeljimo na primjeni Microsoft alata.

MySender

Rješenje MySender omogućuje vam uspostavljanje izravnog dijaloga s klijentom putem instant messengera i društvenih mreža za podršku korisnicima, stvaranje ciljanih marketinških kampanja i slanje obavijesti korisnicima.
Adidas, DPD, Decathlon, Accor i druge tvrtke koriste ovu platformu kako bi smanjile troškove poziva i SMS-a, poboljšale zadovoljstvo kupaca, došle do mlade publike i povećale prodaju.

Olivetti

Renomirani proizvođač rješenja za ispise te prezentaciju sadržaja. Olivetti PR2 obitelj pass book pisača najzastupljeniji je brend na hrvatskim šalterima.

Pulse Secure

Pulse Secure je lider u hibridnim IT mrežama te omogućuje sigurni pristup sadržajima. Služi za kontrolu pristupa mrežama kroz granuliranu sigurnost na poslovne sadržaje sukladno poslovnim ovlastima.

Ruckus

Pionir u Wi-Fi tehnologijama usmjeren na izgradnju nove generacije Smart Wireless LAN sustava.

Inovacije:

  • BeamFlex-posebno dizajnirane dinamičke RF propagirajuće antene
  • SmartMesh-tehnologija koja omogućuje instalaciju access pointa bez umrežavanja
  • Wireless Services Gateway-prvi mobilni Wi-Fi gateway koji kombinirajući 3GPP WLAN gateway (WAG) funkcije i napredni WLAN kontroler, omogućuje mobilnim operaterima integraciju Smart Wi-Fi tehnologiju u 3G i 4G mobilnu infrastrukturu.

Samsung

Samsung Electronics kao globalni lider u tehnologiji kroz vrhunsku inovativnost proizvod može vam ponuditi može televizore, računala, monitore, prenosivih uređaja, digitalnih uređaja, reach sustave, digital signage i drugo.

SuperMicro

Projektira, razvija, proizvodi i prodaje poslužitelje temeljene na x86 arhitekturi. Ponuda tvrtke su: rackmount, tower i blade poslužitelji, high-end radne stanice, rješenja za pohranu podataka, matične ploče, kučišta i poslužiteljske komponente. Posebnost vendora je jednostavna mogućnost izrade konfiguracije temeljem specifičnih potreba korisnika.

SupraControl

Supracontrol je specijalizirano rješenje za kontrolu pristupa i nadzor uvjeta rada u telekomunikacijskim i poslužiteljskim ormarima te podatkovnim centrima. Supracontrol je u potpunosti osmišljen i razvijen unutar tvrtke. Sastoji se od uređaja i računalne aplikacije za kontrolu pristupa i nadzor stanja okoline poslužiteljskih i komunikacijskih ormara. Rješenje pravovremeno prepoznaje i upozorava na sve potencijalne opasne uvjete poput neovlaštenog pristupa, temperature, vlage, vibracija, prisutnosti vode, dima i sl. Cilj rješenja je adekvatno štititi opremu koja se nalazi u ormarima i podatkovnim centrima te na taj način zaštititi od zastoja sustava i osigurati niže troškove podrške. Proizvod Supracontrol se sastoji od uređaja koji se ugrađuje u ormar.

TimGis

TIMgis (telecommunication infrastructure manager) je WEB GIS programsko rješenje za upravljanje i analizu telekomunikacijske infrastrukture.

ViewSonic

ViewSonic® Corporation, pionir u inovacijama vizualnih tehnologija u ponudi ima vizualna rješenja, zasnovane na zaslonima, uključujući LED monitore, projektore, komercijalne zaslone,  rješenja u cloudu i dostupno 24/7.

.

VDA

VDA je talijanski proizvođač hotelskih rješenja. Svoj ugled zaslužio je najvišim standardima proizvoda i usluga. Glavna rješenja koja mi projektiramo i implementiramo:

  • Svestrani PowerTV sustav za zabavu u hotelskim sobama
  • Micromaster, elegantan i učinkovit sustav za automatizacije upravljanja hotelskim sobama