Partneri

...su temelj uspješnog poslovanja!

Usredotočeni smo na uspostavu i razvoj dugogodišnje suradnje sa partnerima, a sve s ciljem pružanja najboljih rješenja za svoje klijente.

Naši najvažniji partneri su:

Avaya

Avaya je priznata i prepoznata kao vodeći brand u ovim područjima:

 • Objedinjene komunikacije i poslovna telefonija
 • Kontaktni centri
 • Enterprise messaging
 • Audio konferencije
 • Održavanje opreme

Gartner pozicionira Avayu u :"Leaders quadrant" zbog svoje sveobuhvatne vizije i sposobnosti za provedbu ovih rješenja:

Leaders Quadrant in the Gartner Magic Quadrant for Corporate Telephony, worldwide, in 2009, 2010

Leaders Quadrant in the Gartner Magic Quadrant for Contact Center Infrastructure, Worldwide, 2008, 2009, 2010, 2011

STORM Informatika je Avaya Silver partner u Hrvatskoj.

Juniper

Jedna od vodećih svjetskih kompanija koja za sebe kaže da: "Dizajnira i prodaje high-performance Internet protokol mrežne proizvode i usluge." Juniper je u svojoj naravi inženjerska kompanija koja je fokusirana na ova područja (rješenja):

 • Jedinstveni operativni sustav-JUNOS
 • Router platforme
 • Ethernet switch
 • Security platforme
 • Wireless

Olivetti

Renomirani proizvođač rješenja za ispise te prezentaciju sadržaja. Olivetti PR2 obitelj pass book pisača najzastupljeniji je brend na hrvatskim šalterima.

VDA

VDA je talijanski proizvođač hotelskih rješenja. Svoj ugled zaslužio je sa najvišim standardima proizvoda i usluga. Glavna rješenja koja mi projektiramo i implementiramo:

 • Svestrani PowerTV sustav za zabavu u hotelskim sobama
 • Micromaster, elegantan i učinkoviti sustav za automatizacije upravljanja hotelskim sobama

Ingate

Švedska kompanija koja proizvodi specijalizirana rješenja za podršku SIP protokola-SIP SBC/firewall platforme. SIP SBC rješenja bitan su dio zaštite komunikacijskog sustava današnjice.

NICE

NICE proizvodi rješenja koja omogućuju korisnicima (poduzećima, financijskim institucijama, sigurnosnim službama) uvid u interakcije, transakcije i nadzor nad istima. NICE nudi paket poslovnih rješenja za obuhvat, analizu te kontrolu interakcija kroz sve komunikacijske kanale današnjice, uključujući audio, e-mail, chat, društvenih medija i tekstualne poruke.

B&B Electronics (IMC Networks)

Tvrtka nudi serijska, USB Ethernet i bežična rješenja za industrijske i komercijalne aplikacije širom svijeta. U lipnju 2012. godine, B&B Electronics kupuju IMC Networks, vodećeg pružatelja FO i media konvertera za LAN, MAN i FTTx aplikacije.

Ruckus

Pionir u Wi-Fi tehnologijama usmjeren na izgradnju nove generacije Smart Wireless LAN sustava.

Inovacije:

 • BeamFlex-posebno dizajnirane dinamičke RF propagirajuće antene
 • SmartMesh-tehnologija koja omogućuje instalaciju access pointa bez umrežavanja
 • Wireless Services Gateway-prvi mobilni Wi-Fi gateway koji kombinirajući 3GPP WLAN gateway (WAG) funkcije i napredni WLAN kontroler, omogućuje mobilnim operaterima integraciju Smart Wi-Fi tehnologiju u 3G i 4G mobilnu infrastrukturu.

SuperMicro

Projektira, razvija, proizvodi i prodaje poslužitelje temeljene na x86 arhitekturi. Ponuda tvrtke su: rackmount, tower i blade poslužitelji, high-end radne stanice, rješenja za pohranu podataka, matične ploče, kučišta i poslužiteljske komponente. Posebnost vendora je jednostavna mogućnost izrade konfiguracije temeljem specifičnih potreba korisnika.

Eaton Powerware

Powerware, marka Eaton Corporation predstavlja paletu rješenja neprekidnog napajanja (UPS) i zaštitu od strujnog udara, u rasponu od zaštite pojedinačnih računala do zaštite velikih data centara. Brand također uključuje DC proizvode za IT i telekomunikacijske sustave.

Allied Telesis

Japanski proizvođač mrežnih Ethernet i IP rješenja i vodeća tvrtka na polju IP Triple Play mreža putem bakrene i optičke pristupne infrastrukture.

Ncomputing

Ncomputing je tvrtka koja proizvodi hardver i softver za stvaranje virtualnih desktopa (zero clients, thin clients) koji omogućuju da više korisnika istovremeno dijeliti jednu instancu operativnog sustava.

Hewlett-Packard

Hewlett-Packard Company (HP) jedna je od najvećih tehnoloških kompanija svijeta. Korisnicima nudimo provjerena HP rješenja: kompjutere, radne stanice, poslužitelje, rješenja za pohranu podataka, mrežna te rješenja za ispis.

Microsoft

Registrirani smo Microsoft partner, svojim korisnicima nudimo isporuku i implementaciju Microsoft programskog rješenja. Svoj razvoj aplikacija temeljimo na primjeni Microsoft alata.

Time&Frequency solutions

Stručnjaci za sinhronizaciju vremena i frekvencija. Specijalizirana kompanija za projektiranje, proizvodnju i opskrbu sustava za sinhronizaciju vremena i frekvencija za široki raspon globalnih tržišta i aplikacija. To znanje je rezultat više od trideset godina iskustva u industriji.