PowerTV ON AIR

PowerTV ON AIR

Revolucionarni sustav koji goste hotela održava konstantno informiranima istovremeno pružajući hotelu najbolji način da strateški prezentira i komunicira svoje usluge i ponude stimulirajući i povećavajući imidž i brend hotela. Nije riječ samo o interaktivnoj televiziji, već je riječ o originalnom setu alata multiplatforme sa live sadržajem koji će promijeniti način vašeg gostoprimstva.

1. Za PowerTV ONAIR nije potreban poslužitelj

TV sustav kojeg čini samo STB (Set-top-box) i posebno dizajnirani daljinski upravljač. Poslužitelji se nalaze u Cloudu te je instalacija moguća od strane hotelskog osoblja bez potrebnih stručnih treninga. Jedini uvjet je žična ili bežična IP mreža postavljena u svim sobama.

2. PowerTV ONAIR radi sa bilo kojim običnim (consumer) TV uređajima

TV sustav koji ne zahtijeva TV otvorene arhitekture i time smanjuje trošak nabave. TV sustav koji zahtijeva samo povezivanje TV-a HDMI kablom i radi sa jednim daljinskim upravljačem čak i s najjeftinijim TV uređajima*.

*CEC 1.3 HDMI protokol nužan

3. Daljinski upravljač je inteligentniji

Daljinski upravljač kontrolira PowerTV ONAIR STB sa Rf4CE (radio frequency) tehnologijom te omogućava da STB bude sakriven iza TV-a. Ukoliko TV ne podržava navedeni CEC protocol moguće ga je paliti i gasiti preko tradicionalnih infracrvenih programabilnih kodova.

4. Nema kabela

TV sustav temeljen na IP tehnologiji koja također može raditi bez potrebe za CAT5 kabliranjem te koji koristi Wi-Fi ugrađenu tehnologiju za spajanje na cloud bazirani poslužitelj.

5. Radi na TV-u, iPad ili Android uređajima

TV sustav koji radi na TV-u isto kao i na iPad ili Android uređaju gosta putem usklađenog korisničkog sučelja. TV sustav koji gosti mogu početi koristiti čak i prije dolaska u hotel ali i nakon svog odlaska.

6. Application Store

TV sustav sa funkcionalnostima koje se mogu nadograditi i obogatiti bilo kada od strane hotelskog osoblja putem PowerTV Application Store. Instalirajte nove aplikacije na svakom TV uređaju u sobama bez potrebe za vanjskom tehničkom pomoći. Isprobajte besplatnu verziju bilo koje dodatne aplikacije kroz probno razdoblje i potvrdite kupnju ili najam u kasnijoj fazi.

7. Postavljanje sadržaja i dobivanje povratnih informacija u realnom vremenu

TV sustav koji možete dopunjavati sa novim sadržajima - slike, video klipovi, tekstovi - direktno od strane hotelskog osoblja putem web baziranog portala. Pristupite u realnom vremenu sustavu statistike putem PowerTV Analytics alata.

8. WiFi Bubble (Access Point)

STB služi kao sobni, osobni hot-spot sposoban ponuditi veći izbor paketa povezivosti za laptop, mobilni uređaj, kao i sam TV uređaj.

9. Omogućen PowerPlay

Pokrenite vašu vlastitu glazbu i video klipove sa iPad ili Android tablet uređaja te ih preslušavajte i gledajte na TV-u bez povezivanja žicom ili skupim connectivity panelom.

10. Funkcije bežične inteligentne sobe

STB može centralizirati i postaviti online kontrolu sobne temperature i rasvjete, komunicirajući neprimjetno i bežično sa plug&play certificiranim ZWAWE proizvodima. STB koji čini hotel sigurnijim i društveno odgovornim.

Vezani dokumenti