Virtualizirajte svoj budžet - Office in a Box

Virtualizirajte svoj budžet - Office in a Box

Poslužiteljska virtualizacijska tehnologija koristi se već nekoliko godina kako bi pojednostavila poslužiteljsku infrastrukturu i smanjila kapitalne i operativne troškove. Danas, isti koncept se primjenjuje za krajnjeg korisnika sa virtualizacijom današnjih moćnih stolnih računala. Ukupni troškovi nabavke, upravljanja i zamjene stotine stolnih računala (ponekad i tisuće) je vrlo visoko. Upravo tu NComputing virtualizacijska računala mogu pomoći.

NComputing je najbrže rastuća računalna virtualizacijska kompanija sa 3 milijuna virtualnih računalnih rješenja implementiranih u 140 zemalja. Tvrtkina nagrađivana, patentirana tehnologija s najnižim računalnim troškovima, poboljšava upravljanje i smanjuje oboje i potrošnju energije i e-otpad. To je najbolje rješenje za povećanje snage i potencijala PC-a i cloud računalstva. 

Prednosti NComputinga:

 • Utrostručite količinu računala bez povećanja vašeg budžeta
 • Smanjite troškove održavanja i podrške za 75%
 • Smanjite zahtjeve napajanja i procesa hlađenja za 90%
 • Smanjite krađu i gubitak uređaja
 • Centralno pohranjeni podaci povećavaju sigurnost

Desktop virtualizacija

Poslužiteljske virtualizacijske tehnologije koriste se već godinama kako bi pojednostavili poslužiteljsku infrastrukturu i smanjili kapitalne i operacijske troškove. Sada je isti koncept korišten za krajnje korisnike virtualizirajući desktop računala. Koncept koji stoji iza NComputing virtualnih desktop rješenja je jednostavan: današnja računala i poslužitelji su toliko moćni da većina organizacija koristi samo mali dio njihove moći - ostalo je neiskorišteno. Ukupan trošak kupnje, upravljanja/zamjene stotine desktop računala (često i tisuće) je vrlo visok. Upravo u ovom slučaju NComputing virtualna desktop računala mogu pomoći.

NComputing omogućava svakom krajnjem korisniku mogućnost računalne sesije bez potrebe dediciranja desktop računala svakom korisničkom stolu. Virtualizirajući sesiju i vodeći je na zajedničkom glavnom poslužitelju, pojedino računalo može podržavati do 33 istovremenih korisnika, dok poslužitelj može podržavati stotine korisnika, zavisno o konfiguraciji. Implementacija NComputing rješenja je jednostavna, brza i pristupačna, to je razlog zašto je više od 3 milijuna NComputing virtualnih desktop rješenja implementirano u više od 140 zemalja. 

Office in a Box

Proliferacija računala postala je teret IT odjela dok se svakodnevno bore kako bi održavali, ažurirali i konstantno zamijenili dotrajala, izgubljena ili ukradena računala. Desktop virtualizacija omogućava alternativu tradicionalnog modela "jedno računalo po korisniku" te omogućava poslovanje od manjih i srednje velikih tvrtki (SMB) do velikih korporacija, dizajnirajući IT infrastrukturu sa znatnim novčanim uštedama i sve to ispunjavajući zahtjeve računalnih performansi rastućeg poslovanja. NComputing u suradnji sa svojim partnerima, dizajnirao je Office in a Box rješenje za male i srednje velike tvrtke želeći manje troškove i jednostavnost implementacije alternative naspram modela "jedno računalo po korisniku". Office in a Box je rješenje koje uključuje sve, unaprijed testirano virtualno desktop rješenje koje može biti potpuno u skladu sa trenutnim potrebama i u budućnosti prošireno sa modularnim dodacima kako vaše poslovanje raste. Kako je Office in a Box kompatibilan sa poslužiteljskom virtualizacijom od VMware, Microsoft i Citrix, prirodna je ekstenzija tvrtkine virtualizacijske strategije. 

Office in a Box prednosti:

 • Modularna konfiguracija - Fleksibilna konfiguracija podržava do 33 korisnika po glavnom računalu.
 • Najniži troškovi po korisniku - NComputing nagrađivano virtualno desktop rješenje smanjuje troškove po korisniku računala na više od 75%.
 • Rješenje na principu ključ u ruke - Office in a Box eliminira kompleksnost desktop virtualizacije čineći ju vrlo jednostavnom za implementaciju.
 • Unaprijed testirano i provjereno - Sve komponente Office in a Box su unaprijed testirane i provjerene kako bi osigurale da rješenje zajednički funkcionira.
 • Fleksibilnost Virtual Desktop rješenja - Zavisno o vašim potrebama, nudimo povezivanje radne skupine ili mrežno povezivanje virtualnih desktop rješenja.
 • End-to-end virtualizacija - Kompatibilan sa vodećim aplikacijama u industriji i poslužiteljskim virtualizacijskim rješenjima poput VMware, Microsoft i Citrix.
 • Small Solution Footprint - Zamjenjuje glomazne poslužitelje sa jednim pristupnim uređajem koji je veličine špila karata kako bi oslobodili vrijedni radni prostor u prenapučenim uredima i laboratorijima.
 • Green IT - Izgradite "zeleno" računalno okruženje koje proizvodi manje e-otpada i koristi manje energije. NComputing virtualna računala drastično smanjuju e-otpad uz svoje male dimenzije i duži vijek trajanja.

Vezani dokumenti

20.02.2015.