Tvrtka Rinels (članica Storm Grupe) na konferenciji digitalne medicine „Budućnost je sada“ predstavila programsko rješenje MedCRM

Tvrtka Rinels (članica Storm Grupe) na konferenciji digitalne medicine „Budućnost je sada“ predstavila programsko rješenje MedCRM

Održana III. Konferencija digitalne medicine

„Cilj konferencije je da okupimo različite industrije zdravstvene struke i organizacije upravo kako bi olakšali i ubrzali procese u digitalizaciji medicine“- organizator konferencije i direktor tvrtke HIT konferencija," Mladen Kovaček.

Predstavljeno rješenje je programsko rješenje MedCRM. Rješenje je namijenjen privatnim medicinskim ustanovama te predstavlja programsko rješenje koje spaja do sada razdvojene funkcije prodaje, medicinskog poslovanja (Bolnički Informacijski Sustav) te značajne elemente poslovnog software-a.

Konferencija je obuhvatila širok spektar tema koje se tiču primjene digitalnih rješenja u medicini i farmaceutici, a neke od glavnih tema bile su eKarton, primjena GDPR-a, mjerenje učinaka terapije i digitalni sustavi za potporu pacijentima.

MedCRM najvećim dijelom namijenjen je poslovanju privatnih poliklinika, ali i manjih privatnih ordinacija kojima svojim specijaliziranim funkcionalnim rješenjima omogućuje ubrzani protok informacija, evidenciju svih poslovnih događaja, detaljnu poslovnu analitiku te minimiziranja rizika pogrešaka prilikom svakodnevnog rada što dovodi do povećanja kvalitete i održavanja visokih standarda rada.

MedCRM upravlja kontaktima poliklinika s postojećim i budućim pacijentima/klijentima te obuhvaća podatke prikupljene iz različitih komunikacijskih kanala (telefon, e-mail, livechat, socijalne mreže itd.). Pored klasičnih CRM funkcionalnosti, u MedCRM su inkorporirane i posebne medicinske funkcionalnosti kakve se ne mogu pronaći kod generičkih CRM rješenja, što ovo rješenje čini jedinstvenim na tržištu.

Dodanu vrijednost, osim centraliziranog prikupljanja i upravljanja svih kontakata s klijentima, čini mogućnost da se kroz program podupiru i poslovni procesi iz oblasti medicine kao i komercijalnog dijela (račune, skladište i kadrovi).

24.04.2018.