Predstavili smo Avaya videokonferencijska rješenja, IPT i CC u Cloudu te Omnichannel rješenja

Napredak i unapređenje korisničkog iskustva danas su visoko na listi prioriteta gotovo svake tvrtke. Na eventu Storm Informatike, koji je održan 13. lipnja u Hotelu Antunović u Zagrebu, naši stručnjaci su predstavili Avaya videokonferencijska rješenja, IPT i CC u Cloudu  te Omnichannel rješenja.

Avaya Equinox videokonferencijska rješenja omogućavaju održavanje video konferencija na različitim uređajima uz mogućnost dijeljenja raznih dokumenata, videa i drugih sadržaja tijekom videokonferencije, što dodatno olakšava suradnju na daljinu.

Osim videokonferencijskih rješenja, na događaju su predstavljene i mogućnosti IP telefonije i kontaktnih centara u cloudu te način rada jednog takvog centra koji osim glasovne komunikacije može podržava e-mail i web chat te integraciju s OMNICHANNEL powered by Storm rješenjem.

Koristeći suvremenu tehnologiju kroz implementaciju rješenja OMNICHANNEL powered by Storm u prodaji, marketingu i korisničkoj podršci moguće je izgraditi najbolje korisničko iskustvo. Na primjerima velikih tvrtki, kao što su Decathloni i Adidas, prikazan je način na koji se s korisnicima može komunicirati kroz različite kanale digitalne komunikacije te u različitim fazama kampanje - promociji, tijekom prodaje, isporuke i kasnije kao korisnička podrška. Na primjeru klijenta, Zagrebačkog kazališta mladih, predstavljeni su rezultati kampanja u kojima su korištenjem Whatsappa i Vibera povećali prodaju karata za predstave kod postojećih i potencijalnih korisnika kazališnih usluga.

Hvala svim prisutnima što su nam se pridružili i sa zanimanjem popratili naše predavače kako bi saznali novosti o suvremenim tehnološkim rješenjima koja omogućavaju napredak i unapređenje korisničkog iskustva.

Fotografije

18.06.2019.