Partnerstvo STORM Informatike i talijanske tvrtke Imagicle

Partnerstvo STORM Informatike i talijanske tvrtke Imagicle

Kao Silver partner talijanske tvrtke Imagicle, STORM Informatika svojim korisnicima nudi još jedno rješenje iz područja objedinjene komunikacije.

Imagicle je aplikacija namijenjena za pružanje usluga objedinjene komunikacije velikim, srednjim i malim tvrtkama kao i za upotpunjavanje nove IP platforme aplikacijama bogatih karakteristika kao i support servisima.

Danas softverske aplikacije predstavljaju stvarnu korist kroz nadogradnju modernih komunikacijskih sistema: povećavaju produktivnost rada, maksimiziraju resurse te smanjuju TCO nabavke komunikacijskih sustava.

Tvrtka Imagicle nastala je spajanjem dviju kompanija sa komplementiranim iskustvima u području objedinjene komunikacije i PBX aplikacija, koje surađuju preko dvije godine na razvoju novih proizvoda:

  • Telcen: Lider na talijanskom tržištu u području naplate i računovodstvenih rješenja, sa iskustvom od preko 25 godina (Blue's Suite) i s dugogodišnjim prisustvom na području europskog tržišta objedinjenih komunikacija.
  • Stonevoice: Započela sa svojim radom kao mala, no brzorastuća tvrtka sposobna da postane u samo pet godina važna referenca u području softverskih aplikacija povećavajući vrijednost Cisco Unified Communication rješenja.

STORM Informatika zajedno sa kompanijom Imagicle nudi korisnicima provjerene aplikacije te korisničku podršku pri nadogradnji telefonskih centrala sa aplikacijama za fax servere, tarifiranje i naplatu razgovora, objedinjenu komunikaciju te hotelske aplikacije.

17.04.2014.