Avaya video i kolaboracijska rješenja koji će vam olakšati i unaprijediti rad s bilo koje lokacije

Avaya video i kolaboracijska rješenja koji će vam olakšati i unaprijediti rad s bilo koje lokacije

Najpristupačnija video i kolaboracijska rješenja za sve poduzetnike, bez obzira na veličinu tvrtke!

Bez obzira na to jeste li se vratili u ured ili i dalje radite u improviziranom uredu doma, jeste li zaposleni u maloj, srednjoj ili velikoj tvrtki – način na koji radite posljednjih se tjedana značajno promijenio. Sav posao odvija se online, a rijetke su osobe koje posjeduju rješenja i gagdete za brzu i kvalitetnu komunikaciju s kolegama ili klijentima.

Avaya rješenja namijenjena su manjim, srednjim i velikim tvrtkama koje imaju potrebu za kvalitetnijim i efikasnijim korištenjem platforme za kolaboraciju kako bi povećali dostupnost i efikasnost zaposlenika, optimizirali troškove IT-a i unaprijedili cjelokupno poslovanje!

Avaya nudi niz vrhunskih rješenja po vrlo pristupačnim cijenama, jednostavna su za korištenje i lako se integriraju s već postojećim alatima koje imate!

Avaya Spaces

                                             

Avaya Spaces je jedinstvena digitalna platforma bazirana na cloud tehnologiji za poslovnu komunikaciju i online videokonferencijske sastanke kapaciteta do 500 sudionika po moderatoru koja omogućava razmjenu poruka putem chat-a, video pozive te dijeljenje i pohranu datoteka (neograničeni kapacitet). Platforma je dostupna putem preglednika ili mobilne aplikacije što je čini iznimno jednostavnom za korištenje u bilo kojoj prilici. Želiš probati Avaya Spaces? Prijavi se za besplatno testiranje i iskoristi 60 dana besplatnog korištenja ove platforme.

Saznaj više

Avaya CU-360

                                               

Best buy uređaj u svojoj kategoriji proizvoda, jedinstveno rješenje za vrhunsko iskustvo videokonferencije koje svaki dostupan prostor jednostavno pretvara u konferencijsku sobu. Avaya CU-360 je all-in-one rješenje sa integriranom kamerom i mikrofonom koje pruža krajnju jednostavnost postavljanja i uporabe. Za rad nije potreban dodatni uređaj jer se sve aplikacije mogu instalirati na sam uređaj koji je baziran na Android sustavu, što omogućava korištenje bilo kojeg alata za kolaboraciju (Cisco Webex, Skype for Business, Zoom, MS Teams, Avaya Spaces i drugi).

Saznaj više

Paketi rješenja za rad na daljinu – slušalice, mikrofoni i kamere 

                                            

Avaya u svojoj ponudi ima i velik izbor proizvoda koji vam mogu olakšati mnogobrojne video sastanke i razgovore – kvalitetne slušalice, dodatne mikrofone i kamere koje možete instalirati u roku od nekoliko sekundi, jednostavni su za upotrebu i cjenovno pristupačni.

Saznaj više

Poboljšaj svoje radno okruženja uz Avaya video i kolaboracijska rješenja! Javi se našem odjelu prodaje na Turn on JavaScript! za demo prikaz rješenja.

27.05.2020.