Avaya Spaces - videokonferencijska i kolaboracijska platforma

Avaya Spaces je platforma bazirana na cloud tehnologiji namijenjena za poslovnu komunikaciju i online videokonferencijske sastanke kapaciteta do 500 sudionika po moderatoru, omogućava prostor za chat te dijeljenje i pohranu datoteka (neograničeni kapacitet).

STORM Informatika je tvrtka koja ponudom komunikacijskih rješenja za timski rad svakodnevno omogućuje poslovanje svojim korisnicima pa tako i u ovim kriznim trenutcima. Obrazovni sektor ima posebno veliku potrebu jer su fakulteti i škole zatvoreni, a studenti, učenici i njihovi nastavnici ostaju kod kuće. Zbog ograničavanja kretanja slično je i s zdravstvenim ustanovama te neprofitnim i dobrovoljnim organizacijama, koje rade na suzbijanju epidemije, ali i sa svim ostalim tipovima profitnih organizacija. Svima im je zajednička potreba za održavanjem kontinuiteta djelovanja i omogućavanje nesmetanog rada zaposlenicima i korisnicima.

Kako bi se te potrebe zadovoljile, STORM Informatika u suradnji sa partnerskom tvrtkom Avaya nudi Business verziju Avaya Spaces bez naknade obrazovnim, zdravstvenim i neprofitnim organizacijama do 31. kolovoza 2020. godine. Za korištenje ove opcije možete se prijaviti putem LINKA.

Svim profitnim organzacijama nudimo Power verziju Avaya Spaces bez naknade na vremenski period od 60 dana od trenutka aktivacije, ukoliko ste zainteresirani možete se prijaviti putem LINKA.

Avaya Spaces je platforma bazirana na cloud tehnologiji namijenjena za poslovnu komunikaciju i online videokonferencijske sastanke kapaciteta do 500 sudionika po moderatoru, omogućava prostor za chat te dijeljenje i pohranu datoteka (neograničeni kapacitet). Platforma je dostupna putem preglednika ili mobilne aplikacije na bilo kojem računalu, pametnom telefonu ili tabletu. Avaya Spaces omogućava kvalitetniju komunikaciju timova, veću kreativnost i produktivnost na daljinu uz jednostavnost korištenja.

                                                  

Ukoliko smatrate da bi vam ove mogućnosti mogle pomoći u svakodnevnom radu, možete kontaktirati odjel prodaje na e-mail Turn on JavaScript!" target="_blank">Turn on JavaScript! kako bi saznali više o ovoj opciji.

27.05.2020.